A megyei III. osztályban szereplő csapatunk is pályára lép hétvégén

Category: HíreinkFelnőtt labadrúgás No comments

A megyei élvonalban szereplő első csapatunk pénteken Enyingre látogat, míg Herczku István kerete az újraalakult Herceghalom együttesét fogadja szombat délután.

Korolovszky Gábor az idei szezon kezdetére jól időzítette csapata formáját, amely az első fordulóban emberhátrányban ért el döntetlent a bajnokaspiráns Bicske ellen. Ennek ellenére ez az egy pont akkor válik igazán értékessé, ha a most következő fordulókban is fenntartja jó formáját a csapat. Pénteken 18:00-kor a frissen feljutott Enying otthonában kell majd jól teljesíteni, és lehetőség szerint megszerezni a három pontot. Nehézség ugyanakkor, hogy Gergely eltiltás miatt kénytelen kihagyni a találkozót, valamint Szmok, Szép és Kerényi egészségi állapota sem 100%-os.

Hétvégén debütál a megyei III. osztályban szereplő szurkolói csapatunk is. A rövid felkészülés után pályára lépő együttes lényegében a tavalyi kerettel várja a kezdést. A szombati találkozón az idei évben újraszervezett Herceghalom lesz az ellenfél, amely az első fordulóban – ahol a Tordas szabadnapos volt – a Csabdival szemben maradt alul 4:0 arányban. A leginkább Budaörsből és Etyekből verbuválódott keret ennek ellenére újoncként könnyen okozhat meglepetést, így koncentrált játékra lesz szükség.

A megyei I. osztály 2. fordulójának további mérkőzései:

  • Baracs – Ikarusz-Maroshegy
  • Sárbogárd – Lajoskomárom
  • Sárosd – Ercsi
  • Polgárdi – Mór
  • Mezőfalva – Martonvásár
  • Gárdony – Bicske

Leave a reply