Köszöntés

Farkas Örs

Kedves Látogató!

Sportbaráti tisztelettel köszöntöm egyesületünk oldalán.

Közel egy évszázada elődeink azzal a céllal kezdtek el sportéletet szervezni a településen, hogy a fiatalok számára a rendszeres mozgás lehetősége biztosított legyen. Mára a közel 350 tagot számláló közösségünk egyszerre nyújt lehetőséget a kikapcsolódni vágyóknak és az élsport felé kacsintgatóknak. Az elmúlt években előtérbe kerülő szakmai munka, és kiterjesztett egyesületi kapcsolatok kellő biztosítékot jelentenek minden sportolónak, akik ma már 7 sportágban fejleszthetik nálunk tudásukat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a sport, legyen az akár szabadidős, akár profi az megfelelő életmód mellett elengedhetetlen az intelligens és egészséges személyiség alakításához, így a fizikai és technikai teljesítmény növelése mellet kiemelt figyelemmel teszünk eleget nevelési felelősségünknek is.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy valamivel több, mint 2 000 fős település ilyen komoly és kiterjedt sportélettel bír, amelynek köszönhetően országos szintű elismerésekkel és kiváló sporttehetségekkel rendelkezünk, számos eredményünk mellett.

Kollégáimmal azzal a céllal végezzük munkánkat, hogy méltóak legyünk elődeink hagyományához, és folyamatos fejlődés útján egyre inkább kiterjeszthessük azt.

Farkas Örs, elnök