Szombaton igazi fociünnep lesz Tordason

Category: EseményekHíreinkUtánpótlás labdarúgásTordas Kupa No comments

Most hétvégén rendezzük az I. Tordas Kupát, amelyen összesen 16 egyesület U9-es korosztálya méri majd össze tudását. A tornán olyan kiváló csapatok képviseltetik majd magukat, mint a Ferencváros, a Videoton, a Puskás Akadémia vagy a székesfehérvári Főnix Gold Akadémia.

Szombaton a Tordas Sportegyesület ismételten leteszi a névjegyét a megyei labdarúgás porondján, így a hétvégén büszkén sétálhatunk majd a több mint 150, magyar élvonalba tartozó gyerek között. Hálásak lehetünk azoknak, akik néhány éve mertek nagyot álmodni, és volt kitartásuk terveik megvalósításához, ugyanis munkájuk gyümölcse messze viszi Tordas hírnevét.

Az I. Tordas Kupa serlegei, érmei

Az I. Tordas Kupa serlegei, érmei

A programot az elkészült új füves pályánk átadásával nyitjuk 9:00-kor. Az átadón megtisztel bennünket Schenider Béla, a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, Jakab Elek, a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség utánpótlás koordinátora, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és Juhász Csaba, Tordas Község polgármestere. Emellett pedig számos, a labdarúgó életben méltán elismert személyiség lesz közöttünk, többek között Keller József, egykori válogatott labdarúgó, a Ferencvárosi Torna Klub utánpótlás életének meghatározó alakja. Szintén nagy öröm számunkra, hogy az esemény jelentőségét figyelembe véve a Sport TV is beszámol majd az itt történtekről.

A labdarúgó torna 9:20-kor kezdődik. Az eseményen összesen 16 csapat méri össze tudását, 4 csoportos lebonyolításban. Magas színvonalú mérkőzésekben nem lesz hiány, ugyanis a megyei élvonalba tartozó egyesületek mellett, több fővárosi és NB1-es klub is képviselteti magát, így találkozhatunk majd a Ferencváros, a Videoton, a Puskás Akadémia, vagy éppen a Főnix Gold Akadémia U9-es csapataival is. Ráadásul testvértelepülésünk, Puconci labdarúgó egyesülete is versenybe szál majd az első alkalommal megrendezésre kerülő I. Tordas Kupa bajnoki címéért.

Nincs okunk ugyanakkor az aggodalomra, a Hangyák Foci Tanoda kiváló labdarúgói már több alkalommal bizonyították, képesek felvenni a versenyt bármelyik csapattal, így joggal reménykedhetünk, hogy kihasználva a hazai pálya előnyeit képesek lehetnek itthon tartani az aranyérmet.

A torna alatt folyamatosan büfé üzemel, ahol meleg étellel is várjuk majd a szurkolókat. A nap zárásaként pedig közösen, kivetítőn nézzük majd meg a 2014/15-ös Bajnokok Ligája sorozat döntőjét.

Biztatunk mindenkit, hogy látogasson ki szombaton a sportpályára, és biztassa a tordasi játékosokat!

Leave a reply