Eseménydús első félévet zárt a judo szakosztály

Category: HíreinkCselgáncs No comments

A nemzetközi szereplés és bronzérem mellett, regionális címekkel is büszkélkedhetnek a tordasi judosok.

A budaörsi városi sportcsarnok adott helyet ennek a nagyszabású nemzetközi versenynek. A hazai csapatokon kívül Bulgária, Románia, Szerbia, Montenegró, Szlovákia, Ukrajna képviseltette magát a szezonindító eseményen. Az 507 versenyzőt felvonultató versenyen szakosztályunkat U10 korcsoportban Lövei Vilmos és Lövei Dániel, Diák C korcsoportban Tóth Boglárka, Diák B korcsoportban Tóth Levente képviselte. Mind a négyen nagyon szépen, bátran küzdöttek és kimagasló eredményeket értek el:

U10 korcsoport, a legnépesebb korcsoport volt, itt 118 ifjú judoka tette próbára magát 39 klub képviseletében.

  • Lövei Vilmos III. hely
  • Lövei Dániel a VII. hely

Diák „C” korcsoportban

  • Tóth Boglárka III.,

Diák „B” korcsoportban

  • Tóth Levente az V. helyen végzett.

Szakosztályunk versenyzői február 14.-n újra tatamira léptek. A Közép Magyarország Régió Judo Szövetsége Kerepesen, a régió klubjai és a meghívott egyesületek részvételével regionális versenyt rendezett. Négy versenyzővel vettünk részt ezen a színvonalas versenyen és mindannyian dobogós helyen végeztek, köszönhetően bátorságuknak, győzni akarásuknak, felkészültségüknek:

Diák „D” korcsoport (10 év alattiak):

  • Lövei Dániel I. hely
  • Lövei Vilmos II. hely

Diák „C” korcsoport (10 évesek)

  • Tóth Boglárka III. hely

Diák „B” korcsoport (11 évesek)

  • Tóth Levente I. hely

Természetesen az idei Országos diák olimpián képviseltettük magunkat májusban. a Cegléden rendezett viadalokon a Diák „C”(10 évesek) korcsoportban, nagyon szépen és határozottan megvívott küzdelmekkel Tóth Boglárka II. helyezést ért el.

Június utolsó hetében pedig idén is megrendezésre került a már hagyományosnak mondható nyári táborunk, ahol nagy létszámban vettek részt a fiatalok és a már komoly tapasztalattal bíró versenyzők mellett a sportág iránt érdeklődőknek is lehetőség nyílt bepillantani a tordasi cselgáncsélet kulisszái mögé.

Galéria:

Leave a reply