Villámtornát rendeztünk a múlt hétvégén

Category: EseményekHíreinkUtánpótlás labdarúgásFoci Tábor No comments

A vakáció és a tábor fogalma szorosan összefonódott, mióta diák a diák. Ezen a nyáron sincs ez másképp, különböző táborok nyújtanak élményt, kikapcsolódást és szórakozást a gyermekeknek.

Június 29-július 3-ig immáron 8. alkalommal rendeztük meg a szokásos Sporttábort Gyúrón, Fazekas Attila szervezésében.  A változatos programokat ezen az éven sikerült tovább színesíteni, hiszen Endrődi Noémi ráckeresztúri kolléganőm egy pályázat keretein belül mini focitorna gondolatával keresett meg a tábort megelőző időszakban. Mivel a pályázatuk lehetővé tette a gyermekek megfelelő szintű jutalmazását, (érem, serleg, oklevél, csokoládé) már csak a lehető legjobb helyszínt kellett megtalálnunk a torna lebonyolításához. Örömmel mondhatjuk, hogy alig 3 héttel azután, hogy egy országos szintű utánpótlás torna rendezésén vagyunk túl, olyan létesítménnyel, felszereléssel rendelkezünk, hogy bármikor képesek vagyunk egy ad-hoc jellegű minitorna megszervezésére, múlt héten szombaton. Ráckeresztúr, Beloiannisz és a Hangyák Foci Tanoda játékosai feszültek egymásnak, összesen 14 csapat, megközelítőleg 100 gyermek . Farkas Zsolt remekül előkészített 5 pályát, ahol zavartalanul játszhattak az ifjú labdarúgók. Mind szülők, mind szervezők remekül érezték magukat, nem beszélve a focistákról!

U-7-es korcsoportban a Hangyák Foci Tanoda csapata úgy szerezte meg a dobogó legalsó fokát 4 riválisával szemben, hogy valójában még csak jövőre lesznek U-7-es labdarúgók. U-9-ben is 5 csapat nevezett. Örömünkre szolgál, hogy egyesületünk két csapattal is képviseltette magát, az pedig csak hab a tortán, hogy egyik csapatunk játékosainak arany, míg a másik csapat labdarúgóinak nyakában az ezüstérem fénylett a torna végén. U-11-es gárdánknak ezen a napon nem úgy jött ki a lépés, ahogyan szerettük volna, ám játékuk során több szép mozdulatot is felfedezhettek a nézők.

Összegezve ezt a délutánt, elmondhatjuk, hogy remek hangulatú, eredményes villámtornán vagyunk túl!

Hajrá Hangyák! Találkozunk a Focitáborban!

Galéria

Leave a reply