Három hét a Hangyabolyban – első felvonás

Category: EseményekHíreinkUtánpótlás labdarúgásFoci Tábor No comments

Túl vagyunk a nyári focitábor első hetén. A gyerekek ismét nem unatkoztak, a tikkasztó meleg ellenére egész nap hajtották a labdát vagy a sok kiegészítő izgalmas program egyikén szereztek óriási élményeket.

A tavalyi nagy siker után a Hangyák Foci Tanoda idén nyáron is megszervezte nyári, napközis jellegű labdarúgó táborát. Az első hét befejeztével örömmel állapítottuk meg, hogy táborunk népszerűsége töretlen, 31 fiú jelentkezett a július 20-24-ig tartó időszakra. Aki részt vett a programokon nem csak foci tudásáról, de tűrőképességéről is tanúbizonyságot adott, hiszen meg kellett birkóznunk a hőséggel is. Az elmaradhatatlan napi focimeccsek mellett sorversenyeken, vetélkedőkön, büntetőrúgó versenyeken, lábtengócsatákon és a Vidi BL-mérkőzésén izgulhatott, aki velünk tartott. Minden nap kőkemény csaták folytak a legelőkelőbb címekért (no meg a csokikért), de aki nem nyert semmi édességet az sem ment haza könnyes szemmel, hiszen a jó filmek, a mindennapi gyümölcs vagy jégkrém feledtette a kihagyott helyzeteket. Az óvoda konyhájának köszönjük a sportolókhoz illő finom falatokat, a Hangya Művelődési Ház dolgozóinak a türelmet és a lehetőséget, hogy a 38 fok elől menedéket nyújtottak a csapatunknak. Továbbá köszönettel tartozunk mindenkinek, aki ilyen, vagy olyan formában segítette táborunk színvonalának emelését.

Holnap, hétfőn jön a második felvonás, hasonló élményekkel, játékokkal, nagy csatákkal és remélhetőleg egy erőteljesebb Vidivel. Mert kedden ismét útra kelünk a Sóstói Stadionba, szurkolunk a magyar foci felemelkedéséért! (a táborba és a meccsre is lehetőségük van még jelentkezni Farkas Zsoltnál)

Az első hét galériája:

Leave a reply